ORDU / AYBASTI - Armutlu 1 Ortaokulu

Haberin içeriği ;

Konu Başlığı : LGS KAYNAK KİTAP DAĞITIMI

İçerik ;

İlçe Kaymakamımız Murat KARNAP, Lgs Sınavına hazırlanan öğrencilerimize kaynak kitap dağıtımı yaptı. Aybastı İlçe Kaymakamımız Murat KARNAP, ilçemizdeki eğitim/öğretim gören 8. Sınıf öğrencilerimizden deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilere “Kaynak Kitap” dağıtımı yaptı. İlçemiz İmam-Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen kaynak kitap dağıtımı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU ve ilçemizdeki ortaokul kurum müdürleri katıldı. Kitap dağıtımı sonrası kurum müdürleri ile kısa bir toplantı yapan ilçe kaymakamımız Murat KARNAP, ilçemizdeki eğitim/öğretim adına yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek kurum müdürlerinin süreci güzel yönetmesine teşekkür etti.Armutlu 1 Ortaokulu 8. Sınıf öğrencimiz Pembenur KÖK’e kaynak kitap setini okul müdürümüz Ömer BİNGÖL takdim etti.

18-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 17:18 - Görüntülenme: 33