ORDU / AYBASTI - Armutlu 1 Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğretmen öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gösteri, oyun ve çeşitli aktivitelerle gerçekleştirdik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve iehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 mart çanakkale ve şehiteri anma kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdiğimiz programda emeği geçenlere teşekk ederiz.

Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Mustafa Kemal ATATÜRK

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü için okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak program düzenledik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerinize teşekkür ederiz.

Şbt

Ortaokuldan her sınıf düzeyinde öğrencilerimizin katılımıyla düzenlediğimiz bilgi yarışmasına okulumuzun diğer öğrencilerinin seyirci olarak katılımıyla keyifli bir organizasyon gerçekleştirildi. Yarışmamızda birinci olan takıma ödüllerini takdim ettik. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Şbt

Aybastı İlçe Toplum sağlığı merkezi tarafından hemşire  Ümmühan Eren tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik “Verem,Uyuz,Hijyen,KKKA(kırım Kongo kanamalı ateş hastalığı) ve parazitler hakkında seminer verilmiştir.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemini özveri ve başarılarla tamaladık. Öğrenci ve öğretmenlerimizi gayretlerinden ötürü tebrik ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın 15-19 ocak 2023 tarihleri arasında yapılmak üzere yayımladığı 1. Dönem sonu etkinlikler kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri olarak bir çok öğretici ve eğlendirici etkinlik düzenledik. Kitap okuma, film saati, hikaye yazma, bilgi yarışması, farklı sosyal sorumluluk çalışmaları, kelime oyunları, bilgi yarışması ve spor turnuvaları gibi birçok etkinlik ile öğrencilerimizle verimli bir dönem sonu geçirdik. Bu yapılan yarışmalar neticesinde başarılı olan öğrencilerimize çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Armutlu 1 Ortaokulu olarak biz 1. dönem sonu çalışmalarını çok sevdik.

Ara

Haberin içeriği ;

Konu Başlığı : LGS KAYNAK KİTAP DAĞITIMI

İçerik ;

İlçe Kaymakamımız Murat KARNAP, Lgs Sınavına hazırlanan öğrencilerimize kaynak kitap dağıtımı yaptı. Aybastı İlçe Kaymakamımız Murat KARNAP, ilçemizdeki eğitim/öğretim gören 8. Sınıf öğrencilerimizden deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilere “Kaynak Kitap” dağıtımı yaptı. İlçemiz İmam-Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen kaynak kitap dağıtımı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU ve ilçemizdeki ortaokul kurum müdürleri katıldı. Kitap dağıtımı sonrası kurum müdürleri ile kısa bir toplantı yapan ilçe kaymakamımız Murat KARNAP, ilçemizdeki eğitim/öğretim adına yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek kurum müdürlerinin süreci güzel yönetmesine teşekkür etti.Armutlu 1 Ortaokulu 8. Sınıf öğrencimiz Pembenur KÖK’e kaynak kitap setini okul müdürümüz Ömer BİNGÖL takdim etti.

Ara

Sene içerisinde öğretmen kadromuzla toplantı düzenleyerek gündem maddelerini görüştük.

Armutlu 1 ilk ve ortaokulu öğretmenlerimizle düzenlediğimiz toplantı öncesinde aile sıcaklığı içerisinde önce kahvaltı edip ardından toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantıda akademik başarıyı artırmaya yönelik çalışmalar, LGS sınavlarına hazırlık sürecinin takibi, sınıf kitaplıklarının kullanımı ve öğrencilerin okudukları kitapların takibinin yapılması gibi gündem maddeler görüşüldü ve kararlar alındı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda tören gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri olarak programımızı gerçekleştirdik. Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında okulum idare, öğretmenler ve öğrenciler olarak iyi hazırlanmış, velilerimizin katılımıyla da coşkuyla kutlanmıştır. Nice 100 yıllara!